geir

Hva er Oslo Media House?

Oslo Media House er et kontorfellesskap for folk og bedrifter som jobber i media eller på annet vis innenfor publisistisk virksomhet. Vi har tre etasjer i Skippergata 26, bare et lite minutts gange fra Oslo S. Hos oss får du et miljø og gode kolleger selv om du jobber for deg selv. Vårt ønske er å skape positive synergier ut av et variert fellesskap.

Vi arrangerer også møter, debatter og lanseringer som retter seg mot mediebransjen, deriblant Oslo Media Meeting, som er en årlig konferanse med innovasjon og utvikling av mediebransjen som rød tråd. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker at vi skal huse ditt arrangement. 

Oslo Media House disponerer rundt 600 kvadratmeter to minutter unna Oslo S. Du kan velge mellom faste plasser, clean desk (rydd opp etter deg hver dag) samt større og mindre kontorer for bedrifter og personer som trenger litt mer plass. Lokalene våre har fullt utstyrt kjøkken.

Vi har også podcastrom samt kurs- og konferanselokaler til utleie. Vi har også studio for video og direktestrømming.  Dessuten kan vi skilte med en solfylt terrasse med en grill som benyttes både i sol og regn.

Se vilkår og priser her

Oslo Media House har en rekke erfarne leietagere som bidrar i mediesektorens økosystem. Her er proffer som kan gi mentoring og kursing i de fleste av mediefagets disipliner.  Her er aktører som kan hjelpe deg med både podcasting og direktestrømmig, publiseringsaktivitet på nett og papir, journalistoppdrag, foto og video.

Kontakt oss

geri terje
Styreleder
gt@oslomediahouse.no
90548948
magneotterdal
Daglig leder
magne@oslomediahouse.no
46844123