geir

Hva er Oslo Media House?

Oslo Media House er et kontorfellesskap for folk og bedrifter som jobber i media eller på annet vis innenfor publisistisk virksomhet. Vi har tre etasjer i Skippergata 26, bare et lite minutts gange fra Oslo S. Hos oss får du et miljø og gode kolleger selv om du jobber for deg selv. Vårt ønske er å skape positive synergier ut av et variert fellesskap.

Vi arrangerer også møter, debatter og lanseringer som retter seg mot mediebransjen, deriblant Oslo Media Meeting, som er en årlig endagsfestival/konferanse med innovasjon og utvikling av mediebransjen som rød tråd. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker at vi skal huse ditt arrangement. 

Oslo Media House disponerer rundt 600 kvadratmeter to minutter unna Oslo S. Du kan velge mellom faste plasser, clean desk (rydd opp etter deg hver dag) samt større og mindre kontorer for bedrifter og personer som trenger litt mer plass. Lokalene våre har fullt utstyrt kjøkken.

Vi har også podcastrom samt kurs- og konferanselokaler til utleie. Dessuten kan vi skilte med en solfylt terrasse med en grill som benyttes både i sol og regn.

Se vilkår og priser her

Noen av våre leietakere kan bidra med mentorvirksomhet for nye og gamle mediefolk som vil lære seg noe nytt. Vi har også folk som kan hjelpe deg med nettkringkasting, nettløsninger for din bedrift, ”voice over” eller annet i podcastrommet, skribentoppdrag og fotografering.

Kontakt oss

geri terje
Styreleder
gt@oslomediahouse.no
90548948
guroistad
Prosjektleder
guro@oslomediahouse.no
90590159
magneotterdal
Daglig leder
magne@oslomediahouse.no
46844123