Om OMH

Oslo Media House er et kontorfellesskap for folk og bedrifter som jobber i media eller på annet vis innenfor og/eller relatert til publisistisk virksomhet og samfunnsliv.

Vi holder til i Posthallen, Dronningens gate 15, bare et lite minutts gange fra Oslo S. Hos oss får du et miljø og gode kolleger selv om du jobber for deg selv. Vårt ønske er å skape positive synergier ut av et variert fellesskap.

Vi arrangerer også møter, debatter og lanseringer som retter seg mot mediebransjen, deriblant Oslo Media Meeting, som er en årlig konferanse med innovasjon og utvikling av mediebransjen som rød tråd. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker at vi skal huse ditt arrangement.

Magne Soundjock Otterdal etablerte Oslo Media House sammen med Geir Terje Ruud i 2014. Otterdal er journalist, forfatter, redaktør og publisher. I tillegg til daglig ledelse av Oslo Media House, leder han Oslo Business Memo og Blue Frontier Media.  Han har jobbet over 40 år i norsk presse, fra lokalavisen Fjordingen til Forsvarets Forum, VG og Dagens Næringsliv. Han har undervist i økonomijournalistikk bl.a. ved Handelshøyskolen BI og Høyskolen Kristiania, og han har skrevet flere fag- og dokumentarbøker.

Kontakt Magne på epost magne@oslomediahouse.no

Geir Terje Ruud etablerte Oslo Media House sammen med Magne Otterdal i 2014. Han har lang fartstid fra mediebransjen, blant annet var han sentral i utviklingen av VGs digitale plattformer, han ble danske Ekstra Bladets første digitale sjefredaktør, har eget konsulentfirma, Ruud & Co. I tillegg til å være styreleder i Oslo Media House, har Ruud siden høsten 2017 vært ansatt som utviklingsdirektør i Norsk Telegrambyrå.

Kontakt Geir Terje på epost:  gt@oslomediahouse.no