Hvorfor OMH

Folk inspirerer, kaffeprat inspirerer, ideer oppstår når vi snakker med andre, kaster ball – og får en tilbake. Selv om du jobber for deg selv eller i et lite firma, er det ingen grunn til å sitte hjemme.

Gode kolleger trenger ikke å være de som jobber med nøyaktig det samme som du gjør. Hos oss er vi opptatt av at mangfoldet og samholdet skaper et godt miljø og fremdrift.

Oslo Media House ønsker å skape et godt miljø for alle som jobber innenfor det vide begrepet “publisistiske næringer”. Vi er stolte over at både VIO – avisenes Netflix – og bransjeavisen Medier24 tok sine første skritt hos oss. Kanskje du har en idé som du ønsker å utvikle? Vi vil mer enn gjerne bidra.

Hos oss skal du finne mer enn et kontorfellesskap. Vi skal inspirere, gi hverandre drahjelp og innspill på tvers av alder og interesser, og sørge for at det er plass for at alle som holder til hos oss vokser og utvikler seg. Både Petter Smart med de store ideene, arbeidsomme frilansere, små og litt større bedrifter er velkommen hos oss.

Vurderer du å bytte ut kjøkkenbordet ditt med en kontorplass, så kom gjerne inn for en uforpliktende kaffe og prat.

Ta kontakt på

post@oslomediahouse.no

Sjekk våre medierom her

http://oslomediahouse.skedda.com/booking