Dokumentar, livsstilsprogram, krim, voiceover, reklame, eller hva du måtte ha på hjertet

|

Tveit Kvaal er en livsstilspodcast laget i vårt podcaststudio av duoen med samme navn. MMA-ekspert og programleder Anders Kvaal møter coach og personlig trener Terese Tveit til samtaler om temaer innen livsstil, trening og aktualitet. Med gode, interessante gjester og en uformell samtale i studio, gir de inspirasjon og underholdning til lytterne sine.

Klikk & lytt!

Norsk Elbilpodcast ble lansert i julestria i 2017.  Seniorrådgiver kommunikasjon og samfunnskontakt i Norsk Elbilforening, Ståle Frydenlund fant seg godt til rette i podcaststudio, og laget fire sendinger fra elbil-universet.

Klikk & lytt!

Balladepodden ble lansert av Aslaug Olette Klausen og Tellef Øgrim sommeren 2017. De har allerede begått en rekke pocaster fra og om norsk musikkliv.

Klikk & lytt!

Skal du lage dokumentar, livsstilsprogram, krim, kulturprogram eller kanskje en voiceover eller kanskje en reklame? Hva enn du måtte ha på hjertet har Oslo Media House rommet og utstyret du trenger.

Har du behov for teknisk opplæring eller bistand, kan vi sette deg i kontakt med folk som kan hjelpe. Eller kanskje du trenger en god stemme som kan gjøre snakkingen for deg? Vi kan bidra med det også.

Hvis du ikke er leietaker hos oss, får du tilgang til rommet for 1500 kroner for inntil to timer. Prisen for full dag er 4500 kroner. Prisene er ekskl. moms.

Er du – eller vil du bli – leietaker, gjelder egne priser. Klikk på “lei møte- eller podcastrom” i menyen for å melde din interesse, eller bare send oss en e-post på post@oslomediahouse.no